Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Din flyttfirma i Bromma

Hjälp med allt som rör flytt

Vi är en flyttfirma som bär på kunskap inom både flyttstädning och flytt i Bromma.
AB Flytt Stockholm hjälper våra kunder med allt som omfattar flyttstädning och flytt. Vi utför bohagsflytt, företagsflytt samt kontorsflytt efter behov som är anpassade till våra kunder. Med nöjd kund garanti har vi möjlighet att bidra med extra trygghet till våra kunder även fast 99 procent av dom redan är nöjda.
Av egna erfarenheter så vet vi att arbetet bakom en flytt är mer omfattande än vad man från början kan tro. Det ska vara ordning på saker som ska flyttas, allt ska göras inom en viss tid, jobb och måsten sätter ibland stopp för hela arbetet kring flytten. Som flyttfirma i Bromma kan vi lugna våra kunder med att vi finns där för deras skull. Vi hjälper till där det behövs och anpassar oss efter kundens förutsättningar.

Städning vid flytt i Bromma

Flyttstädningen består av flera delar och blir även den mycket omfattande när den väl ska utföras. Våran flyttfirma kan erbjuda personal som hjälper till med helhetsarbetet istället för att utföra städningen själva eller anlita någon annan. Det bidrar med ett säkert resultat när man lämnar över och nästa ska flytta in.
Vårat arbete omfattar alla rum såväl kök, badrum och fönsterputsning. Vi går igenom alla öppna ytor samt de ställen som är stängda för att bidra med ett fint resultat. Varken hyresvärd eller köpare ska behöva återkomma för att de inte varit nöjda med resultatet.
Vi följer våran egna plan som vi byggd upp efter erfarenheter och kunskap, men om våra kunder har önskemål är detta något vi givetvis tar efter. Det är viktigt att allt passar in med planering och flyttdatum, därför kan vi hjälpa er direkt med de behov ni har.

AB Flytt Stockholm finns för kunderna

När det kommer till flytten kan vi bidra med största service. Oavsett om vi ska hjälpa till med företagsflytt eller bohagsflytt finns vi där för att strukturera. Vi kan besöka lokalen innan påbörjad flytt för att planera och kika på hur arbetet ska gå till. Kontorsflytten kan kräva stora omfattande flyttjänster men detta ser inte vi som några problem.
Enkel flyttjänst eller så tar vi hand om hela arbetet från demontering, frakt, förvaring och leverans samt uppackning. Våran uppgift är att finnas till när våra kunder inte hinner eller har möjlighet, därför har vi även som krav att kunna erbjuda hjälp med hela arbetet.
Vi kommer gärna med tips och råd och är öppna för att ta emot frågor eller funderingar som kan tänkas uppstå. Välkommen till flyttfirman AB Flytt Stockholm för en fri offert.