Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Din flyttfirma i Danderyd

En flyttfirma med nöjd kund-garanti

Vi erbjuder våra kunder behövliga tjänster inom flytt samt flyttstädning. AB Flytt Stockholm är en flyttfirma som hjälper dig bosatt i Stockholmsområdet, självklart då även Danderyd. Vi utför säker flytthjälp och har tjänster som är breda och anpassade för er med stora projekt, men även de som är mindre. Som våra kunder bemöts ni alltid med högsta service och vi garanterar ett väl utfört arbete. För extra trygghet har vi även nöjd kund garanti så att ni som kund ska känna er säkra. Helhetsarbetet är för oss viktigt därför har möjlighet att hjälpa er med både flyttstädningen och flytthjälpen så ni kan slå två flugor i en och samma smäll. Vi hjälper alla företag och privatpersoner som ansöker om hjälp hos oss.

Lämna flyttstädningen till oss

Flyttstädningen gör man i tjänst för de nya som ska bosätta sig i fastigheten eller lokalen. Man vill ta bort allting som uppkommit under den tiden man varit stationerad i huset, lägenheten eller bostaden. Vi utför flyttstädning som garanterar att varken nya ägare eller hyresvärdar blir missnöjda. Vi har standardavtal som är väl beprövade och genomarbetade, men självklart kan vi utöka arbetet efter önskemål.
Det som medföljer standardavtalet är rengöring av alla rum och utrymmen. De som kräver högre städningsberedskap på grund av hygieniska skäl städas med extra varsamhet. Dessa kan vara badrum och kök exempelvis, men det betyder inte att övriga utrymmen är mindre rengjorda. Resultatet blir mer än väl godkänt när vi utfört jobbet.

Flytt för både företag & privatpersoner

Vi står till beredskap när ni som företag eller privatperson behöver tillgång av flyttjänster i Danderyd. Även här är stora eller små projekt inget som stoppar oss vi kan planera efter önskemål och behov. Vi kommer mer än gärna ut vid större projekt och kontrollerar samt volymbedömer för att underlätta hela processen. När våra kunder så önskar kan vi magasinera, montera, demontera samt packa upp era tillhörigheter.
Bohagsflytten kan vara stressigt som privatperson speciellt om man har familjen att ta hänsyn till. Vi anpassar flytten efter er så ni får tid över till annat.
Även företag kan ha tidsbrist för att kunna genomföra sin flytt på ett säkert och väl hanterbart sätt. AB Flytt Stockholm erbjuder tjänster inom kontorsflytt och företagsflytt om det så gäller kontoret, företaget, produktionen eller lagret.
Vi finns där för att bemöta och hjälpa er på bästa sätt och med högsta service. Välkomna att kontakta oss för gratis offert, rådgivning, frågor och tips. Vi lovar att bemöta er med god service varje gång.