Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Flyttfirma i Huddinge

En betryggande flytt för företag & privatpersoner

Vi kan utföra både flyttstädning och flyttjänster i Huddinge och vårat företag heter AB Flytt Stockholm. De vi oftast står till tjänst för är företag och privatpersoner då vi utför bohagsflytt, kontorsflytt samt företagsflytt i Huddinge. Eftersom vi även kan erbjuda er som kund flyttstädning får ni en helhetsbild av oss och arbetet vi utför, detta kan kännas mycket betryggande för er som får våran hjälp. Vi vill alltid sätta er i fokus och erbjuder nöjd kund garanti så ni kan känna högsta trygghet i de tjänster vi utför åt er. Vi har pålitlig personal som utför ett arbete de har kunskap inom, vi bemöter er alltid välkomnande och med ett varmt leende. Vi lyssnar på önskemål och gör vad vi kan för att anpassa arbetet efter situationen.

Anlita flyttstädning & slå två flugor i en smäll

Vi är som sagt inte bara en flyttfirma specialiserade på flytt utan även flyttstädning samt allt det omfattar. Detta ger er som kund tillfälle att slå två flugor i en smäll, utan att behöva utföra arbetet själva eller anlita flera firmor för jobbet. Vi tar god hänsyn till er som kund och lyssnar på de önskemål ni har och utgår därefter från våran välarbetade struktur.
Vi städar i alla rum och de omfattar även badrum och kök samt fönsterputsning. Vi putsar på utsidor och insidor samt gör en grovstädning av badrummet som ofta är en stor bakteriehärd i våra bostäder. Flyttstädningen vi genomför ska vara mer än väl godkänd så ni undviker klagomål från köpare eller eventuellt hyresvärd. I arbetet medförs även en nöjd kund garanti så ni ska känna er trygga ända från början till slut. Detta är viktigt för oss och vi tycker att alla skulle känna samma trygghet när de anlitar flyttstädning till sin bostad eller lokal.

Vi genomför utlovat resultat

Alla kan behöva hjälp med flytten som sker när man byter lokal eller hus. AB Flytt Stockholm är en flyttfirma som hjälper er med likaså stora som små projekt. Vi vill inte att arbetet ska påverka er i vardagen därför kan vi anpassa flytten efter era förutsättningar.
Bohagsflytt, kontorsflytt och företagsflytt kan se ut på olika sätt. Vi kan finnas på plats en tid innan för planering och kontroll, samtidigt tar vi reda på om ni då har ytterligare önskemål. Ni får träffa oss och känna trygghet i att vi levererar era tillhörigheter på ett varsamt sätt.
Vi demonterar, magasinerar, monterar, packar upp, och transporterar om detta är önskemål ni har.
Vi välkomnar er varmt att kontakta oss om ni har eventuella frågor, eller vill se en färdig fri offert. Tips och råd är något vi alltid erbjuder och självklart rimliga priser.