Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Din flyttfirma på Lidingö

En heltäckande flytt

AB Flytt Stockholm är en flyttfirma som utför tjänster inom både flytt och städ på Lidingö. Vi hjälper er som kund efter era önskemål och behov och garanterar alltid bästa resultat. Våran personal är kunniga inom området och bemöter er med ett välkomnande leende.
Som flyttfirma är det vårat ansvar att se till så era tillhörigheter fraktas med omsorg, därför tycker vi att ni med gott samvete kan ta hjälp av oss. Vi sysslar med bohagsflytt och företagsflytt men även kontorsflytt samt flyttstädning. Att som flyttfirma kunna erbjuda både flytt och städning bidrar med en helhetsbild för er som kund. När man flyttar är det mycket man behöver tänka på och AB Flytt Stockholm kan hjälpa er på vägen.

Få tid över till annat och låt oss ta hand om flyttstädningen

Vi erbjuder flyttstädning med nöjd kund garanti. Hur flyttstädningen ska utföras kan ni som kund avgöra efter behov, men vi har alltid riktlinjer som garanterar ett MVG i resultat. I flyttstädningen ser vi över alla rum samt kök , badrum och fönster. I rummen går vi igenom golvlister, dörrar, dörrkarmar, golv, element, garderober trösklar och mycket mer.
Badrummet är en zon med hög bakteriehärd vilket ofta medför ett omfattande arbete. Vi ser till att golv och väggar med kakel och klinker avkalkas, badkar, handfat och toalett skuras, speglar rengörs och ventiler samt golvbrunnar är fräscha.
Arbetet anpassas såklart efter önskemål och behov och är ofta mer omfattande än det vi just kan beskriva här. Målet är att nästa familj eller person som flyttar in inte ska komma tillbaka och tycka arbetet var slarvigt genomfört. Därför har vi som företag nöjd kund garanti, då vet som kund att vi utför arbetet seriöst och med bästa möjliga resultat.

Flytthjälpen är bara ett samtal bort

Som stationerad flyttfirma i Stockholm kan vi hjälpa er med flyttstädning och flytt på Lidingö, vare sig ni är företag eller privatperson ser vi till att uppfylla de behoven ni har. Behoven kan vara bohagsflytt som inkluderar magasinering, demontering, montering, transport, och uppackning eller enklare tjänster där ni som kund utför en större del av arbetet.
Kontorsflytt med allt från företagets tillhörigheter mellan kontor, lager, och produktion. Vi flyttar efter planering för att underlätta så smidigt som möjligt för er och besöker er gärna tidigare för kontroll och volymbedömning.
Företagsflytt är ett projekt som kan kräva omfattande arbete, men detta är inget problem för oss. Våran tjänst företagsflytt på Lidingö kan underlätta både städningen och undanröjningen, vi gör allt för att uppfylla era önskemål och krav och vill inget hellre än att underlätta för er. AB Flytt Stockholm säger varmt välkomna att höra av er vid frågor, funderingar, tips samt gratis offert.