Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Flyttfirma på Östermalm

En trygg & säker flyttfirma

AB Flytt Stockholm, en flyttfirma som utför flyttjänster i Stockholm därav även Östermalm. Vi kan hjälpa till med bohagsflytt, företagsflytt, kontorsflytt men även flyttstädning. Genom att anlita oss har ni faktiskt möjlighet att slå flera flugor i en smäll, då vi kan stå till tjänst med nästan allt som flyttarbetet omfattar. Sedan får ni även en garanti på de tjänster vi utför vilket medför en trygghet för er som kund när samma firma utför hela arbetet.
Vi hjälper till med såväl stora som små projekt som kan sätta stopp för er i vardagen. Både företagare och privatpersoner kan ha svårt att hinna med och få dagen att gå ihop. Där finns vi på AB Flytt Stockholm till för att hjälpa er. Kanske inte med alla projekt men de som har med flytten att göra.

Flyttstädning med erfaren personal

Vi kan ta hand om flyttstädningen av era lokaler eller bohag när ni själva inte vill. Våran nöjd kund garanti bidrar med en extra säkerhet så ni alltid ska känna er nöjda med resultatet. När vi utför städningen använder vi oss av personal som har kunskaper inom detta och vet vad som krävs. Tillsammans kan vi komma överens om eventuella önskemål vi kan fixa utöver vår standardplan. Oavsett om vi städar lägenheter, lokaler, hus eller hela byggnader ser vi till att flyttstädningen uppfyller kraven. I en flyttstädning går man igenom alla rum och putsar även fönster invändigt och utvändigt. Viktigt för oss på AB Flytt Stockholm är ni inte ska få senare problem med hyresvärdar eller nyblivna ägare. Men 99 procent av våra kunder är garanterat nöjda så varför inte bli det ni med?

Vi håller vad vi lovar!

Vi finns till för våra kunder så att ni kan få tid över till annat. På Östermalm kan vi utföra både bohagsflytt, företagsflytt samt kontorsflytt. Vi kan anpassa flytten efter era behov vare sig ni är företag som anlitar oss eller privatperson. Kraven kan variera men vi utför arbetet oavsett om vi behöver ta hand om hela flytten med frakt, förvaring, transportering, uppackning och demontering. Eller om önskemålet av er som kund är att utföra en del av arbetet själva, då kan vi iallafall bidra med av och pålastning samt transport.
Vi håller vad som lovats till våra kunder och ni är varmt välkomna vid frågor eller rådgivning. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och skickar den till er inom 24 timmar. Kontakta AB Flytt Stockholm om ni behöver hjälp med era flyttjänster på Östermalm.