Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Din flyttfirma på Södermalm

Anlita en flyttfirma med erfarenhet!

Välkommen till en flyttfirma som erbjuder tjänster inom hela Stockholm därav också Södermalm. När ni anlitar AB Flytt Stockholm vill vi erbjuda er säker hantering av flytten samt en mycket väl godkänd flyttstädning. Som kund hos oss har man möjlighet att få hjälp med det mesta inom flytt och flyttstädning, detta gör det enkelt för er då ni har möjlighet att slå två flugor på samma gång. När tiden är knapp och orken inte finns där kan vi hjälpa er med flytten på Södermalm. Nöjd kund garanti erbjuder vi alla våra kunder för att man ska känna extra trygghet. Detta fast nästan hundra procent av våra kunder varit helt nöjda direkt med de tjänster vi utfört. Tar ni hjälp av oss blir arbetet inte bara smidigare, ni har även garanti på bästa resultat.

Heltäckande inom flytt & städ

Vi har möjlighet att utföra mer än bara flytt, för att våra kunder ska ha möjlighet att se helheten. Det är även skönt att kunna tänka på annat än just städningen när flyttdagarna väl är komna. Vi följer våran strategi vi har som standard, dock tar vi hänsyn till önskemål när sådana förekommer. Vårat viktigaste arbete är ändå att göra er som kund nöjd det är därför vi finns till.
Under en flyttstädning pustar vi och gnor i bland alla rum och vrår, även de mest bakteriehärdade platserna ska vara välkomna för nya gäster eller ägare. Kök, badrum, allrum, hall, källare, tvättstuga.. alla rum som kan tänkas förekomma behärskar vi städningen av. Vi ser även till att fönstren putsas inifrån och ut så dom är fria från ränder och smuts. Målet med våran flyttstädning är att alla ska bli nöjda såväl blivande ägare som ny.

Hjälp med flytt på Södermalm

Vi utför kontorsflytt, bohagsflytt samt företagsflytt över hela Södermalm och Stockholm. Som privatperson är det oftast bohagsflytt vi får förfrågningar om och självklart säger vi ja!
Det kan vara mindre projekt som större men vi har lösningarna och inga problem eller hinder kan stoppa oss.
Företagare efterfrågar i de flesta fall företagsflytt eller kontorsflytt men bohagsflytt förekommer inte allt för sällan det heller. Likaså här kan inget arbete vara för svårt. Om ni som kund vill tar vi hand om allt från demontering, säker frakt, trygg förvaring, till uppackning. Vi fixar hela projektet eller endast delar av det, vi prioriterar det som önskas av er. Men vad vi alltid garanterar är att ni blir nöjda med utfört arbete.
Gratis och snabb offert hittar ni hos på AB Flytt Stockholm, vi välkomnar er även vid frågor och rådgivning och erbjuder även där bästa möjliga service.