Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Din flyttfirma i Sollentuna

En komplett flyttfirma

AB Flytt Stockholm är stationerade i huvudstaden men utför våra tjänster även i Sollentuna. Vi är en flyttfirma som sticker ut i mängden med nöjd kund garanti och professionell hjälp.
Vi vet vad arbetet med flytten innebär och vad den omfattar. Det är inte lätt att alltid hitta tid, varken som småbarnsfamilj, företagare , ensamstående eller verksamhetschef. Alla kan behöva hjälp och vi bidrar med en helhetsbild utöver det vanliga.
Om så önskas kan vi bidra med både flytt och flyttstädning i Sollentuna. Varsamhet om era tillhörigheter är ett måste för att ni ska känna trygghet och planering likaså. Vi utför våra tjänster efter de önskemål ni har och vi kan anpassa oss efter era behov. Med garanti på att ni står i fokus för oss, kan ni lägga ner tiden på annat än just flytten samt städningen.

Flyttstäd med en bred kunskap

Flyttstädningen är ett arbete som kan se olika ut beroende på vad ni tänkt göra själva. Vi har en strategi och plan vi följer men kan anpassa den efter era behov. Kök och badrum är två av de rummen som kräver bästa och säkrast rengöring på grund av hygieniska skäl. Här besitter vi stor kunskap och utför arbetet med ett resultat som garanterar er nöjda. För att ni ska slippa få klagande hyresvärdar eller köpare har vi även nöjd kund garanti som innebär en extra säkerhet för er. Flyttstädningen utförs i alla rum där man rengör likaså öppna ytor till de mer stängda och därmed medför ett skinande resultat. Fönsterputsning bidrar vi med som standard och ni slipper både smutsiga samt flammiga fönster. Vare sig ni är privatperson eller företag så kan vi hjälpa er.

Flytt som ger önskat resultat

Vi vill utföra flyttjänster som är anpassade efter er samt de önskemål ni har. Vi kan besöka byggnaden eller lokalen ni som kund använder just nu för att besikta och kontrollera volymen.
På AB Flytt Stockholm utför vi bohagsflytt för dig som privatperson eller verksamhet, samt företagsflytt och kontorsflytt för dig som företagare. Vi kan utföra hela arbetet från grunden med demontering, förvaring, transporten till och från , samt packning om ni vill. Självklart hjälper vi er fast ni som kund vill utföra en viss del av arbetet själva också.
En flyttfirma ska kunna garantera er som kund bästa möjliga service, AB Flytt Stockholm bidrar med kunskap och erfarenheter få flyttfirmor i Sollentuna har. 99 procent av våra kunder är nöjda, varm välkommen att kontakta oss för att ni ska bli det också.