Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Flyttfirma i Solna

AB Flytt – Din kompletta flyttfirma

Är ni bosatta i Solna eller i området runt? Då har ni kommit rätt om ni behöver hjälp med flytt och städ. AB Flytt Stockholm är en flyttfirma som även utför flyttstädning, så vi kan erbjuda ett helhetsarbete för er som kund.
Vi vill att hela arbetet med flytten ska gå smidigt och enkelt för er därför har ni hos oss möjligheten att få hjälp med de mesta. Vi utför tjänster åt alla vare sig ni som kund är privatperson eller företag. Som företag kan man behöva hjälp med allt från kontorsflytt till företagsflytt och som privatperson gäller oftast bohagsflytten. Men oavsett vilka ni är eller vilken tjänst vi ska utföra så finns vi där för att hjälpa er. 99 procent av våra kunder idag är nöjda, varför inte bli en av dom ni med?

Vi hjälper er även med städningen!

Efter vi fraktat och demonterat eran flytt kan vi hjälpa er med flyttstädningen. Men fördrar ni att flytta själva kan vi hjälpa er med bara städningen. Vi vill utföra våra tjänster efter era önskemål och behöv och har därför alltid i åtanke att sätta er som kund först. När våran personal utför flyttstädningen bär de på stor kunskap för att göra både nya ägare och tidigare nöjda, allt för att slippa missförstånd eller klagomål. För att bidra med extra säkerhet har vi även nöjd kund garanti som ni som kund kan känna trygghet i. Städningen utgår från alla rum och vi ser till att de mest bakteriehärdade zonerna får en ordentlig omgång. Fönsterputs på insida och utsida är standard för oss. Om ni själva har önskemål så kan vi utföra ett bredare arbete ifall det behövs.

Vi tar hand om hela flytten

Den främsta av våra två specialiteter är flytten, vi har goda kunskaper om hur vi kan organisera den på ett sätt som passar er bäst. Vi kan besöka platsen eller lokalen ni har tillhörigheterna på för besiktning och volymbedömning därmed underlätta arbetet. I tjänsten kan total transport och flytt vara en del av arbetet då vi fraktar, demonterar, lagrar och tar hand om uppackning. Eller om ni som kund vill utföra stor del av arbetet själva ser vi till att lasta på samt frakta era tillhörigheter på ett säkert sätt. Vi kan tillsammans planera och strukturera fram en plan om ni har hinder som kan uppstå på vägen. Vi är varmt öppna för frågor och rådgivning och kan bidra med en offert så snart som möjligt. Välkomna till flyttfirman som utför dom klart bästa flyttjänsterna i Solna och Stockholm.