Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Flyttfirma i Sundbyberg

En erfaren flyttfirma

Vi flyttar åt er på Sundbyberg och i hela Stockholm! AB Flytt Stockholm utför de tjänster som kan vara nödvändiga när en ny lokal eller bostad ska tillträdas.
Ett av våra mål som dessutom är det viktigaste är att göra er som kund hos oss nöjd. Tjänsterna vi utför kan anpassas efter era behov och för oss kvittar det om ni är företag eller privatperson. Vi tar oss an stora och små projekt som sätter käppar i hjulen, och underlättar istället eran vardag.
Sedan behöver inte arbetet vara särskilt omfattade, det räcker med att ni själva helt enkelt inte vill eller har lust för att få våran hjälp. Men oavsett varför ni vill ha hjälp av oss så är ni varmt välkomna, företagsflytt, kontorsflytt, bohagsflytt och flyttstädning är det vi kan hjälpa er med. Vi anpassar oss efter era behov och kan erbjuda gratis offert inom 24 timmar.

Flyttstädning efter era önskemål

Ibland kanske man undrar vad flyttstädningen innebär för er som kund. Vi har standardavtal där det vanligaste inom flyttstädning ingår. Har man som kund sedan egna önskemål eller förslag så kan vi rätta oss efter dessa.
I vårat standardavtal ingår flyttstädning av alla rum i byggnaden, lokalen, huset, lägenheten eller vart ni nu flyttar ifrån. Vi bidrar med städning av både öppna och stängda ytor samt anpassad rengöring av kök och badrum då detta är utrymmen med större bakteriehärd. Fönsterputsning i alla rum då både på insidan och utsidan så varken ränder eller smuts är synliga.
Målet är att ni ska slippa klagomål från nya ägare eller hyresvärdar för att arbetet inte varit tillräckligt genomfört. Vi bidrar med extra säkerhet genom våran nöjd kund garanti som alla våra kunder har tillgång för.

Flytthjälp på ett tryggt & säkert sätt

Vi flyttar, monterar, magasinerar, fraktar och packar upp tillhörigheter i hela Sundbyberg. De förutsättningar ni har sätter inte stopp för oss, vill ni själva ta hand om den största delen av flytten så hjälper vi er med det mest nödvändiga. Det kan vara frakt och förvaring eller andra delar.
De tjänster vi utför är företagsflytt, bohagsflytt samt kontorsflytt i och runt Sundbyberg. Vårat mål med flytthjälpen är att utföra tjänsterna på ett säkert sätt ,samt efter behov och planering efter er som kund.
Önskemål förekommer ibland, som exempelvis att vi ska komma ut och volymbedöma samt kontrollera innan flytt för att underlätta arbetet. Detta är inget vi säger nej till, våra kunder ska ha god tillgång av bästa möjliga service och det vill vi alltid erbjuda er.
Vi kommer även med tips och råd inför packningen, dessa går att hitta på våran hemsida tillsammans med annan övrig information.