Gör en offertförfrågan

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri offertförfrågan till oss här!
Vi svarar er inom kort!


Please leave this field empty.

Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Flyttfirma i Vasastan

En professionell flyttfirma

AB Flytt Stockholm utför tjänster inom både flytt och flyttstädning över hela Stockholm, därför är det inte konstigt att vi även kan hjälpa dig med våra tjänster som behöver dom i Vasastan. Det absolut viktigaste arbetet för oss är att gör våra kunder nöjda. Därför ser vi till att alltid erbjuda gratis offert, nöjd kund garanti, samt ett varmt bemötande till våra kunder.
Vi erbjuder hjälp med allt som kan förekomma under en flytt. Flyttstädning är en av våra specialiteter och gör att ni som kund får en helhet på utfärdat arbete. Ni kan känna trygghet över alla moment som flyttningen medför då vi kan ta hand hela arbetet från start.
Av alla våra kunde är näst intill hundra procent nöjda direkt, med de arbete vi utfört. Vill ni också bli det kan ni kontakta oss eller läsa vidare om de tjänster vi utför.

Vi tar hand om er flyttstädning

Vad som ingår i flyttstädningen kan variera från kund till kund. Vi har alltid en plan som vi följer till standard, men om ni har egna önskemål arbetar vi såklart efter det. Viktigast är för oss att ni blir nöjda och även de blivande brukarna av lokalen, huset, byggnaden eller lägenheten.
Våran standardplan består av flyttstädning i alla rum även fönsterputsning på båda sidor av fönstren. Viktigt är att man städar noggrant i alla rum men badrum och kök är extra viktiga av hygieniska skäl. Som avkalkning av klinker eller kakel, skurning utav badkar, handfat och toalett, samt golvbrunnar och dusch. I köket krävs ofta städning av spis, fläkt och arbetsbänkar, torkning i och utan på skåp samt kyl och frys. Man städar öppna ytor och de som är stängda. Om ni som kund önskar kan vi genomföra en flyttstädning som är bredare än standardavtalet, men vi garanterar en flyttstädning av högsta kvalité oavsett.

Anlita oss för en smidig flytthjälp

Även fast våra flyttjänster utförs i hela Stockholm, inriktar vi oss här lite mer på de som behövs i Vasastan. Vad man som kund kan efterfråga är alla typer av företagsflytt, bohagsflytt samt kontorsflytt. Vi anpassar efter era behov och önskemål och kan även planera där efter.
Vi har möjlighet att besöka er innan flytten har påbörjats för att besikta och kontrollera. När planen är satt och flyttdatumet har anlänt flyttar och fraktar vi era tillhörigheter på ett säkert sätt. Vi hjälper mer än gärna till med demontering, magasinering, och uppackning om detta är något som är önskvärt.
Som sagt kan vi lösa det mesta som har med flytten att göra, vi tar emot alla våra kunder med ett varmt leende och bästa service. Kontakta oss på AB Flytt Stockholm vid ytterligare frågor eller funderingar samt gratis offert.